Despre proiect

Luxury Residence

Unde natura se imbina cu mediul urban

In Luxury Residence te bucuri deopotriva de avantajele vietii intr-o comunitate urbana, dar si de cadrul natural de exceptie oferit de Padurea Rosu Ilfov, Comuna Chiajna, Ilfov.

Aici gasesti apartamente finalizate cu 1, 2 si 3 camere, la cele mai inalte standarde de calitate. Toate apartamentele beneficiaza de bucatarie inchisa, centrala termica, finisaje superioare. In Luxury Residence ai parte de confort, relaxare si de stilul de viata pe care ti-l doresti!

Galerie Foto

Liniste

In Luxury Residence poti asculta in voie ciripitul pasarelelor si a te bucura de liniste fara a fi nevoit sa auzi circulatia masinilor fiind strada privata.

Comunitate

In Luxury Residence o sa locuiasca 24 de Familii reuniti in jurul acelorasi valori: pasiunea pentru natura si stilul de viata sanatos.

Sport in aer liber

Aici poti iesi cu rolele, te poti plimba cu bicicleta sau face jogging. Respiri aer curat si te bucuri din plin de beneficiile miscarii.

Siguranta

In Luxury Residence copiii se dezvolta armonios, departe de aglomeratia orasului. Accesul in ansamblu este controlat, iar copiii se pot juca in siguranta.